Kwaliteit boven kwantiteit
Duidelijke afspraken
Persoonlijk betrokken
Transparantie

Marijke Regelt

Marijke Regelt is mijn bedrijfsnaam en mijn persoonlijke naam is Marijke Pijlman. Mijn bouwjaar is 1977 en ik heb bijna 20 jaar ervaring in het organiseren van allerhande evenementen. Meer over mij lees je via de knop "Wie" in het menu.

Inspiratie

Op mijn account bij Pinterest vind je allerhande gratis inspriratieborden. Je kunt deze gebruiken om jouw wensen aan mij kenbaar te maken óf om je eigen feest te organiseren. Ook kun je bij mij kiezen voor 3 verschillende "Pick my brain" pakketten om mijn kennis te gebruiken bij jouw zelf georganiseerde evenement. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Partners

Door de jaren heen heb ik een zeer breed netwerk van betrouwbare partners opgebouwd. Van projectinrichters tot afvaldiensten voor grote evenementen maar natuurlijk ook leveranciers van bijzondere decoratie, die ene speciale taart of die bij jouw evenement passende artiest/muzikant. Ik werk maar zeer zelden met een partij samen die ik niet persoonlijk ken. Wil jij jouw diensten onder mijn aandacht brengen en heb je daar een rit naar Tilburg voor over dan ben je altijd welkom om contact op te nemen.

Maatwerk

Of het nu gaat om een op maat gemaakt gastendoek, een training zakelijk Facebookgebruik, een netwerkborrel of een huwelijk, alles wat ik doe, doe ik met hart en ziel. Ieder evenement waar ik mij aan verbind, of het nu groot is of klein, krijgt mijn zorg en aandacht. Geen standaard concepten. Jouw evenement is voor jou bijzonder en dus lever ik maatwerk.

Social Media

Marijke Regelt is actief op Social Media. Je kunt mij volgen op Facebook, Twitter en Instagram en mijn inspiratieborden bekijken op Pinterest. Je bent van harte welkom als volger! Ook is het mogelijk om mijn persoonlijke Facebookpagina te volgen (zonder vrienden te worden). Welkom.

Locaties

Ben jij de eigenaar of beheerder van een locatie en zit je zonder evenementenplanner of zoek je iemand die openbare evenementen op jouw locatie wil organiseren? Bijvoorbeeld een bingo, ladies night, proeverij, singles night, speed date avond of creatieve markt? Neem dan vooral contact met mij op om onze gezamenlijke mogelijkheden en wensen te bespreken. Wie weet ligt er een mooie samenwerking in het verschiet!