Mijn naam is Marijke Pijlman. Ik ben in 1977 in Hilversum ter wereld gekomen, getrouwd met Brabander Patrick (docent VMBO en van bouwjaar 1976), pleegouder van crisis tieners en sinds maart 2010 woonachtig in Tilburg (Reeshof). In ons huishouden is altijd plaats voor dieren. Op dit moment hebben wij 2 honden (Lana & Nomi), 2 katten (James & Touwtje) en 2 konijnen (Bugs & Bunny). Sinds het voorjaar van 2015 ben ik actief als ZZP’er in het vak waarin ik al bijna 20 ervaring in heb: planning en organisatie.

Werknemer

In mijn leven als werknemer van internationale holdings (mede)organiseerde ik o.a. top management meetings in Dublin, Singapore en Berlijn, een personeelsfeest en andere evenementen in de Jaarbeurs Utrecht (tot 25.000 personen), recruitmentdagen in bijvoorbeeld de Efteling en jaarvergaderingen voor duizenden werknemers in Ahoy. Daarnaast was ik o.a. verantwoordelijk voor secretariaten, de internationale inkoop van kantoorartikelen, het afsluiten van onderhoudscontracten en de internationale inkoop van reisproducten voor de zakelijke markt zoals hotelkamers, vliegtickets en diensten zoals de NS Business Card, Privium en American Express.

Als zelfstandige

Onder de naam “Marijke Regelt” ben ik actief als organisator van zakelijke, particuliere en openbare evenementen. Daarnaast werk ik indien gewenst als touringcarchauffeur op eigen evenementen en gastspreker/trainer op het gebied van pleegzorg en ervaringsdeskundigheid psychiatrie. Ik verzorg tevens trainingen voor (kleine) ondernemers op het gebied van het optimaal benutten van zakelijke Facebookpagina's en het zelf creëren van visuals voor social media. Meer informatie over die mogelijkheden vind je op de Homepage Marijke Regelt van deze website.

Persoonlijk

Mijn vrije tijd vul ik met een diversiteit aan hobby's. Zo lees ik graag thrillers van schrijvers zoals Harlan Coben, Esther Verhoef en Karin Slaughter, heb ik een zwak voor eten en koken, ben ik gek op reizen, dieren en groot vervoer. Groot vervoer? Ja, van een bijzondere touringcar tot "convoi exceptionnel" en zowel civiele als militaire luchtvaart. Voor de broodnodige beweging gaat mijn voorkeur uit naar squashen, schaatsen, wandelen en fitness. Om te kijken kies ik voor ijshockey (Tilburgs Trappers) en voetbal.

Kracht

Mijn kracht? “Marijke Regelt praktisch alles én altijd met een persoonlijk tintje”. Maatwerk, meedenken tot in het kleinste detail, hoge mate van flexibiliteit en creativiteit en groot netwerk van vakidoten en -specialisten waardoor vrijwel niets onmogelijk is. Wil je een kennismakingsafspraak maken, een offerte ontvangen of samen over mogelijkheden nadenken? Neem contact met mij op en je hoort zo snel mogelijk van mij. Ik wens je een fijne dag!